سن افراد چه نقشی در جراحی های لاغری دارد؟
نتایج یك مطالعه نشان داده است در بین افرادی كه جراحی های درمان چاقی داشته اند، میزان كاهش وزن، عوارض و بهبود بیماری های در رابطه با چاقی در بیماران كمتر از 60 سال سن و هم بالاتر به یك میزان است.
به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از ایسنا، جراحی های محدودکننده دستگاه گوارش یکی از روش های موثر درمان چاقی است که طی سالیان اخیر کاربرد بیشتری هم پیدا کرده است. انواع این عمل جراحی در کشور ما هم در بالاترین سطح کیفی و مطابق استانداردهای روز دنیا در مراکز معتبر در حال انجام می باشد.
باید به خاطر داشت که انتخاب افراد برای جراحی امر خطیری بوده که بایستی به دقت توسط متخصصین حوزه درمان چاقی صورت گیرد و انجام عمل جراحی برای همه گروهها و افراد سفارش نمی گردد.
یکی از پرسش های مطرح در این حوزه میزان تأثیر و سودمندی این روش در ارتباط با سن افراد است. دکتر مریم برزین، پژوهشگر عالی مرکز تحقیقات پیشگیری و درمان چاقی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم با انجام یک پروژه تحقیقاتی نشان داد که همه گروه های سنی به صورت یکسان از این اقدام سود می برند.
در این مطالعه نشان داده شد که میزان کاهش وزن، عوارض و بهبود بیماری های در رابطه با چاقی در بیماران کمتر از 60 سال سن و هم بالاتر به یک میزان است. همینطور بررسی ها نشان داد که مخاطرات انجام اینگونه جراحی ها هم در این دو گروه تفاوتی ندارد.
نگرانی دیگر در مورد کاهش توده عضلانی مطرح بود که نتایج این مطالعه نشانگر این مورد بود که از دست دادن توده عضلانی بیشتر در افراد مسن تایید نمی گردد.
مجری این طرح در انتها بیان نمود: جراحی محدودکننده گوارش، به شرط انتخاب درست بیماران، یک مداخله ایمن برای درمان چاقی وبیماری های در رابطه با آن در افراد مسن (بالای 60 سال) به حساب می آید و خطر آن مشابه بزرگسالان جوان تر از 60 سال است.
این پژوهشگر همینطور تصریح کرد که انتخاب بیمار مناسب برای عمل جراحی باید توسط متخصصین ذیصلاح و بعد از مشاوره های بالینی و آزمایشات لازم انجام پذیرد.
منبع: aftablog.ir
itemprop="bestRating">5
1450
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب