وبلاگ آفتاب

سینما ساحل اهواز جوان شد

سینما ساحل اهواز جوان شد

به گزارش وبلاگ آفتاب، سینما ساحل اهواز، نخستین سینمای این شهر، بعد از بازسازی کامل و مدرن سازی طی مدت تنها ۱۲۰ روز، حالا بعنوان یکی از مجهزترین پردیس های سینمایی جنوب غرب کشور قابل استفاده است.



به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از خبرگزاری مشرق،

عملیات بازسازی سینما ساحل اهواز از ابتدای اسفند ۱۴۰۳ آغاز و با رعایت استانداردهای جهانی صنعت سینما، در اوایل تابستان ۱۴۰۴ به پایان رسید. این پروژه با ظرفیت نهائی ۵۰۶ صندلی در چهار سالن مجهز، شامل سالن اصلی ۲۶۲ صندلی، سالن دوم ۲۱۲ صندلی و دو سالن کوچک ۱۶ نفره، طراحی و تجهیز شده است.
هادی اسماعیلی، مدیرعامل مؤسسه بهمن سبز، با تکیه بر تعهد این موسسه به تحقق عدالت فرهنگی، اظهار داشت: «از سالهای گذشته پروژه های گوناگونی در حوزه ساخت سینما، بازسازی و نوسازی سینما در دستور کار مدیران حوزه هنری قرار گرفته است. در دو سال گذشته، علاوه بر اتمام پروژه های نیمه تمام ساخت سینما، موسسه بهمن سبز کوشیده است که برپایه یک روش هوشمندانه، فرایند احیای سینماهای قدیمی کشور را بهینه کند. بهینه سازی این فرایند با عنایت به ظرفیت محیطی سینماها و شهرها است.»
وی اضافه کرد: «بازسازی سینما ساحل اهواز به شکل کامل و در مدت زمان بی سابقه ۱۲۰ روز انجام شده است و این نشان دهنده تلاش مستمر یک تیم فنی حرفه ای در صنعت سینما است.»
بازسازی سینما ساحل اهواز شامل به کارگیری تجهیزات مدرن همچون سیستم تهویه مطبوع، صندلی های سینمایی ارگونومیک، نورپردازی حرفه ای، سیستم صوتی و تصویری با استاندارد سینماهای مدرن، طراحی آکوستیک پیشرفته و اصلاح اساسی نما و ورودی سینما است.
طراحی داخلی سالن ها و فضای عمومی با الهام از فرهنگ و رنگ های بومی جنوب کشور، فضایی گرم و هویت دار برای مخاطبان فراهم نموده است.
سینما ساحل که در قلب بافت شهری اهواز واقع شده است، به علت فرسودگی زیرساخت ها و احتیاج به ارتقاء خدمات مخاطب محور، در اولویت بازسازی مؤسسه بهمن سبز قرار گرفته بود. مدیرعامل مؤسسه بهمن سبز در این حوزه اظهار داشت: «شهروندان اهوازی با مشاهده وضعیت پیش و بعد از بازسازی، تغییرات گسترده و ارتقاء کیفیت این سینما را به وضوح خواهند دید؛ تغییراتی که می تواند به رشد فرهنگ و نشاط اجتماعی این منطقه از شهر اهواز کمک نماید.»
مؤسسه فرهنگی بهمن سبز، بازسازی سینما ساحل را یکی از مهم ترین و موفق ترین پروژه های خود در جنوب غرب کشور می داند و بر این باور است که این اقدام گامی موثر در گسترش عدالت فرهنگی و افزایش دسترسی عمومی به سینمای روز ایران است.


منبع:

1404/05/13
11:57:05
5.0 / 5
19
تگهای خبر: پروژه , جهان , خدمات , سیستم
این مطلب آفتاب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کابران آفتاب در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
دوستان وبلاگ آفتاب
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Aftablog

وبلاگ آفتاب

سایت ساز آفتاب : با آفتاب، وبلاگ و سایت رویایی ات را به سادگی و قدرت بساز، دنیایت را روشن کن


aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد