رییس كانون سردفتران و دفتریاران:
قانون اجبار به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از فردا اجرایی می شود
به گزارش وبلاگ آفتاب، رئیس کانون سردفتران و دفتریاران اظهار داشت: قانون اجبار به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از فردا ۳ تیرماه عملیاتی و اجرایی می شود.
علی خندانی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با قانون اجبار به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول هم اظهار داشت: این قانون از فردا ۳ تیرماه عملیاتی و اجرایی می شود. پیش از تصویب قانون، هم سازمان ثبت و هم کانون سردفتران، اقداماتی را در جهت اجرای این قانون انجام دادند.
رییس کانون سردفتران و دفتریاران افزود: این قانون دو ظرفیت دارد. یکی از بعد حقوقی است که باید آئین نامه های مختلفی نوشته شود و در خیلی از مواد قانون هم به آئین نامه ها اشاره شده است. یک بعد دیگر بحث اجرای سامانه هاست که باید سامانه ها ایجاد شود.
وی اضافه کرد: ما بعنوان کانون سردفتران آمادگی کامل را از حیث زیر ساخت ها و در کمک به سازمان ثبت برای اجرایی شدن قانون مذکور داریم و به اتفاق مشاورین املاک که چندین سال است در کنار هم کار کردیم، این قانون را به سر انجام خواهیم رساند.
رییس کانون سردفتران و دفتریاران خاطرنشان کرد: ما حالا ۱۸۰ هزار مشاوران املاک دارای پروانه در کشور داریم و باید این مشاورین به سامانه متصل شوند و اقدامات خوبی در این خصوص انجام شده و مجموعه سازمان ثبت و کانون سردفتران آمادگی کامل را برای این امر دارد. ما از همه ظرفیتهای لازم برای اجرا و عملیاتی شدن قانون اجبار به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول استفاده می نماییم.
وی خاطرنشان کرد: معاون اول قوه قضاییه از روزی که قانون مذکور ابلاغ گردیده چندین جلسه را با متولیان امر برگزار کرده و تبادل نظرات انجام شده است.
خندانی با اشاره به اینکه قانون اجبار به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، ۱۴ آئین نامه اجرایی دارد، اظهار داشت: امکان دارد حتی در اجرای قانون و روند کار آئین نامه ها و دستورالعمل های بیشتری نوشته شود که الحمدالله این کار شروع و توسط سازمان ثبت و کانون سردفتران آئین نامه ها درحال تدوین است.
رییس کانون سردفتران و دفتریاران همینطور در سفارش به پذیرفته شدگان جدید آزمون سردفتری و این که با مطالعه وارد این حوزه شوند، اظهار داشت: این که گاها گفته می شود وضعیت مالی سردفتران خیلی خوب است و به اصطلاح همه چیز گل و بلبل است، واقعا اینطور نیست. همکاران بنده با مشقت و سختی فراوان هزینه های جاری دفتر خویش را تأمین می کنند.
وی با اشاره به اینکه ما از ابتدا به قانون و نحوه جذب ایراد داشتیم، اظهار داشت: پذیرفته شدگان برداشت نادرست داشتند که ما نسبت به آنها موضع داریم ولی این طور نیست. این افراد هم در جهت اجرای قانون در آزمون شرکت کرده اند و پذیرفته شده اند و باید بدانند اگر می خواهند وارد حوزه سردفتری شوند باید مطالعه داشته باشند چونکه اگر دفتر را افتتاح و سامانه ها را راه اندازی کردند و بعد پشیمان شدند، خروج از مجموعه تشریفاتی دارد و مشکلاتی را برای سازمان ثبت ایجاد خواهد نمود.
خندانی اظهار داشت: تمام حرف ما اینست که دوستان با مطالعه و بررسی دقیق اوضاع و شرایط از همه جهات وارد حوزه سردفتری شوند.
منبع: aftablog.ir
itemprop="bestRating">5
162
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب