وبلاگ آفتاب

رونمایی از چت جی پی تی ویژه نوجوانان

رونمایی از چت جی پی تی ویژه نوجوانان

به گزارش وبلاگ آفتاب، اوپن ای آی نسخه ای از چت جی پی تی که برای افراد زیر سن قانونی ساخته شده را همراه قابلیت های کنترل آن توسط والدین و خصوصیت های امنیتی افزوده، ارائه نمود.


به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از رویترز، این درحالی است که پلت فرم آنلاین مذکور به علت ریسک چت بات های هوش مصنوعی با سختگیری هایی روبرو است.
اوپن ای آی در اطلاعیه ای اعلام نمود حالت جدید«چت جی پی تی برای نوجوانان» گفتگوها درباره ی موضوعات با ریسک بالا مانند خودآزاری، خشونت و اختلالات غذا خوردن را محدود می کندو از طرف دیگر ابزارهای آموزشی برای مساعدت با یادگیری دانش آموزان بجای به اشتراک گذاری پاسخ ها، ارایه می کند.
هنگامیکه تخمین زده می شود یک کاربر کمتر از ۱۸ سال داشته باشد، یا سن خودرا بین ۱۳تا ۱۷ سال اعلام نماید، این حالت بطور خودکار فعال می شود و به والدین امکان می دهد «ساعات سکون» تعیین، برخی تنظیمات را مدیریت و هنگامیکه نوجوانان درباره ی موضوعات حساس گفتگو می کنند، نوتیفیکیشن دریافت نمایند.
چنین اقدامی سازنده چت جی پی تی را هم جهت با غول های فناوری مانند متا که اقدمات حفاظتی برای نوجوانان در پلت فرم هایشان را در میانه تهدیدهای قانونی و شواهدی از لطمه به سلامتی روحی آنان، پر رنگتر کرده اند، قرار می دهد. تعداد روز افزونی از کشورهای سراسر دنیا شبکه های اجتماعی را برای نوجوانان منع کرده اند.
از سوی دیگر اوپن ای آی نیز با چند شکایت روبرو است که در آنها به لطمه رساندن به خردسالان متهم شده است.

منبع:

1405/05/28
18:29:51
5.0 / 5
171
این مطلب آفتاب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کابران آفتاب در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Aftablog