وبلاگ آفتاب

سازمان سینمایی پیگیر جبران خسارات اهالی سینما است

سازمان سینمایی پیگیر جبران خسارات اهالی سینما است

به گزارش وبلاگ آفتاب، رئیس سازمان سینمایی و مدیرعامل خانه سینما پیگیر جبران خسارات اهالی سینما در حمله رژیم صهیونیستی به ایران هستند.


به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، رائد فریدزاده رییس سازمان سینمایی و علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما با حاضرشدن در منزل محسن غلامی طراح صحنه و دفتر فیلمسازی بابک برجسته تهیه کننده سینما که در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران متحمل لطمه هایی شده بودند، از این سینماگران دلجویی کردند. در این بازدید رائد فریدزاده با اشاره به همدلی و انسجام چشم گیر مردم ایران در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی اظهار داشت: برخلاف آن دروغ بزرگی که مدعی است افراد غیرنظامی هدف حمله نیستند، در حملات اخیر دیدیم که خیلی از مردم کوچه و خیابان و مردم عادی هدف قرار گرفته، به شهادت رسیده اند. وی با توضیح این که خانواده سینما مانند همیشه در کنار ملت بزرگ ایران خواهد بود، اضافه کرد: تا حالا حدود ۲۵ نفر از اعضاء خانواده سینما در حمله وحشیانه دشمن لطمه دیده اند که امروز توانستیم با همراهی آقای دهکردی مدیرعامل محترم خانه سینما به دیدن برخی از این عزیزان که از بدنه و خانواده سینما هستند، برویم. رییس سازمان سینمایی با اشاره به لطمه های وارد شده به اعضاء خانواده سینما در حملات اخیر عنوان کرد: دولت و وزارتخانه های مربوطه، پیگیر هستند و سازمان سینمایی هم بواسطه وظیفه ذاتی خودش پیگیری و مشارکت خواهدنمود تا هر چه زودتر صدمات وارده مرتفع شود.
فریدزاده اضافه کرد: در کنار هم بودن خانه سینما و سازمان سینمایی نویدبخش این مساله است که با همراهی و همکاری صنوف مختلف سینما و دستگاه های اجرائی هر چه زودتر صدمات وارده به این عزیزان، جبران شود. علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما نیز در این جلسه با ابراز همدردی با آنهایی که در حملات اخیر دشمن لطمه دیده اند، اظهار داشت: در عرصه سینما، تئاتر و موسیقی تعدادی از همکاران ما صدمات جدی دیده اند. این صدمات هم خسارات مالی بوده و هم به خاطر متوقف شدن پروژه ها، به دوستان ما یک مرخصی الزامی بدون حقوق تحمیل شده که سبب شده فشار سنگینی روی وضعیت معیشتی وارد شود. وی اشاره کرد: امیدوار هستم شرایط برای جبران خسارات سرعت پیدا کند و قول هایی که در این مورد داده شده، زودتر عملی شود تا دوستان ما بتوانند باردیگر دفاتر کار، استودیوها و منازلشان را بازسازی کنند. در این بازدید مهدی شفیعی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی، مسعود نجفی مدیرکل روابط عمومی، آیدین ظریف عضو هیات رئیسه خانه سینما و امیر اثباتی رییس هیات مدیره انجمن طراحان فیلم نیز حضور داشتند.


منبع:

1404/04/11
22:23:55
5.0 / 5
13
تگهای خبر: پروژه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد