با امضای تفاهم نامه سه جانبه همزمان با هفته پژوهش و فناوری؛
زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم کلید خورد
به گزارش وبلاگ آفتاب، با امضای تفاهمنامه سه جانبه بین مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی، زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم همزمان با هفته پژوهش و فناوری شروع به کار کرد.
به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد علی رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد راه اندازی این زیست بوم، اظهار داشت: زیر ساخت های این شبکه متشکل از پارک های علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شامل شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی، شهرداری، شهرک های صنعتی، بخش خصوصی، شرکتهای دانش بنیان، نهادهای مالی، شرکتهای فناور و دارای توانمندی تحقیق و توسعه و تشکل های مرتبط می باشد.
وی به اهداف راه اندازی این زیست بوم اشاره و خاطرنشان کرد: شناخت اولویت های کلان کشور در حوزه ایمنی و امنیت غذایی و تبدیل شدن به بازوی علمی عملیاتی اجرای سیاست های کلان کشور، عرضه خدمات فناورانه و دانش بنیان از سوی زیست بوم به واحدهای صنایع غذایی، راه اندازی پردیس های تخصصی حوزه صنعت غذا در جهت ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و توانمند جهت انتقال یافته های فناورانه به صنعت غذای کشور، پیشگیری از موازی کاری در اجرای پژوهش های کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشی زیست بوم از اهداف ایجاد این زیست بوم به شمار می روند.
رضوی افزود: شبکه سازی بین بازیگران اصلی زیست بوم نظیر مراکز پژوهشی، شرکتهای دانش بنیان، صنعت غذا و مراکز فناوری دیگر ارگان های مشورتی با هدف استفاده از ظرفیت آنها در توسعه زیست بوم و ایجاد فضای همکاری در تدوین نیازها، محصولات اولویت دار دانش بنیان مطابق با سند آمایشی سرزمین، استفاده بهینه از ظرفیت های خالی بخش صنایع غذایی، پروژه یابی برای هدایت سرمایه گذاری و ایجاد زنجیره ارزش افزوده به منظور کارآمد کردن رویه های تولید، تأمین و عرضه محصولات صنایع غذایی و هم تسهیل حضور شرکتهای توانمند دانش بنیان در قسمت های مختلف صنایع غذایی با هدف کیفی سازی و توسعه بازار محصول از دیگر اهداف راه اندازی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم به شمار می روند.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد متقاضیان داخلی عضویت در این زیست بوم، اظهار داشت: وزارت خانه های "علوم، تحقیقات و فناوری"، "صنعت، معدن و تجارت"، "بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" و جهاد کشاورزی و هم شرکتهای دانش بنیان، صنعت غذا، عموم مردم، وزارت دفاع و پدافند غیر عامل، واردکنندگان و صادرکنندگان مواد غذایی، دامپزشکی، سازمان های نظارتی و بازرسی و سایر موارد متقاضیان داخلی حضور در این زیست بوم هستند.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، او همینطور اضافه کرد: صادرکنندگان، سازمان گمرک، ISO و سایر موارد متقاضیان خارجی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم را می سازند.
itemprop="bestRating">5
421
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب