وبلاگ آفتاب

هدفگذاری برای تبدیل ساوه به یک مرکز تحقیقاتی و خدماتی انار در کشور

هدفگذاری برای تبدیل ساوه به یک مرکز تحقیقاتی و خدماتی انار در کشور

به گزارش وبلاگ آفتاب مرکزی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از افتتاح مرکز خدمات تخصصی انار ساوه وابسته به این نهاد ظرف یکماه آینده آگاهی داد و اظهار داشت: مرکز خدمات تخصصی انار ساوه به یک مرکز تحقیقاتی و خدماتی انار در سطح کشور تبدیل خواهد شد.


محسن مرادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: یکی از نقاط ضعف و نواقصی که درباب جهاددانشگاهی استان مرکزی به آن اشاره می شود، عدم ورود جدی به حوزه صنعت و کشاورزی در استانی است که با تولید انواع محصولات کشاورزی و صنعتی، قطب کشاورزی و صنعت کشور بشمار می رود.
وی بیان کرد: یکی از سیاست ها و خط مشی هایی که جهاددانشگاهی در دوران مدیریت جدید پیگیری و دنبال کرده است ورود این نهاد انقلابی به حوزه صنعت و کشاورزی است تا بتوان از ظرفیت های موجود استان با تمرکززدایی از مرکز استان و با نگاه فراگیر به تمامی شهرستان ها، بیشترین راندمان را بعمل آورد.
مرادی، شناسایی مزیت های شهرستان های استان مرکزی و انجام کارهایی متناسب با توانمندی هر شهرستان را اولویت فعالیت در این راستا بیان کرد و اضافه کرد: شهرستان ساوه به سبب برخورداری از مزیت کشاورزی به ویژه تولید محصول شاخص انار همچون نقاط هدف جهاددانشگاهی برای انجام کار تحقیقاتی و تخصصی طی یکسال اخیر بوده است.
وی با اشاره به اقدامات موثری که بمنظور راه اندازی مرکز خدمات تخصصی انار از طرف جهاددانشگاهی در شهرستان ساوه صورت گرفته است، اظهار داشت: به سبب برخی ناهماهنگی هایی که برای اجرائی شدن این طرح صورت گرفته و نبود انسجام لازم برای برآوردن این مطالبه بحق تولیدکنندگان انار و کشاورزان ساوجی، عملا راه اندازی این مرکز تخصصی با وقفه روبه رو شده بود که خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته و برگزاری نشست های هم اندیشی با نماینده مجلس، فرماندار، برخی مسئولان و کارشناسان قرار شد بمنظور فراهم آوردن زیرساخت های لازم، مجوز اولیه ایجاد مرکز خدمات تخصصی انار ساوه از جهاددانشگاهی کشور گرفتن و تمامی فعالیت ها بصورت هدفمند و متمرکز با محوریت جهاددانشگاهی شهرستان ساوه صورت گیرد.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در ادامه اظهار داشت: در راه اندازی مرکز خدمات تخصصی انار ساوه قرار بر این شد طرح پیشنهادی ایجاد این مرکز در چشم انداز پنج سال آینده، شامل تامین منابع مالی و نیروی انسانی و اهداف و ماموریت ها به دفتر خدمات تخصصی کشاورزی دفتر مرکز جهاددانشگاهی ارائه و بعد از بررسی های کارشناسی نهایتاً یک جلسه دفاع مجازی اجرا شود که اینکار انجام شد و کارشناسان امر از این طرح دفاع کردند و برخی ایرادات جزئی نیز عنوان شد که و ظرف هفته آتی اشکالات و ایرادات این طرح برطرف خواهد شد.
وی بیان کرد: کلیات این طرح در دفتر مرکز جهاددانشگاهی پذیرفته شده است و جزییات آن نیز درحال بررسی است و امیدواریم ظرف مدت یکماه آینده با گرفتن مجوز اصولی از طرف جهاددانشگاهی کارهای آن رسما شروع شود.
مرادی در ادامه مشاوره و آموزش را از کارهای این مرکز دانست و اضافه کرد: ارائه خدمات مشاوره ای به برخی باغداران در قالب دوره های تخصصی آموزشی با گرفتن مجوزهای لازم آموزشی و تهیه سرفصل ها با طراحی دوره های آموزشی اولویت اول فعالیت مرکز خدمات تخصصی انار است.
وی انجام و تکمیل کارهای پژوهشی در عرصه تولید انار را از دیگر اولویت ها برشمرد و اضافه کرد: موضوع مبارزه با آفات انار که به نتایج قابل قبولی رسیده است همچون کارهای پژوهشی است که با تکمیل آن کار مبارزه با آفات به شکل گسترده و فراگیر برای تولید محصول کیفی در دستور کار قرار دارد.
به گفته این مقام مسئول در جهاددانشگاهی استان مرکزی با راه اندازی و افتتاح دفتر خدمات تخصصی انار در شهرستان ساوه، در نظر داریم نمایشگاهی در جهاددانشگاهی ساوه برپا شود تا در آینده شاهد برخورداری از یک مرکز پویا و جامع در زمینه کشاورزی و باغداری باشیم و مرکز خدمات تخصصی انار ساوه به یک مرکز تحقیقاتی و خدماتی انار در سطح کشور تبدیل گردد و کشاورزان و باغداران سراسر ایران از این خدمات بهره مند شوند.




منبع:

1400/06/23
10:32:08
itemprop="bestRating">5
949
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , تحقیقات , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد