وبلاگ آفتاب
مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای:

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر را نداشته باشیم

به گزارش وبلاگ آفتاب مدیر تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اعلام نمود: در شیر كم چرب و پرچرب مشكل افزودنی روغن پالم نداریم چونكه شیری كه بعنوان نیم چرب مصرف می شود، 5/2 درصد چربی دارد و نمی تواند پالم داشته باشد.


به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از ایسنا، تیرنگ نیستانی با بیان این مطلب اظهار داشت: بر طبق مطالعات انجام شده، دریافت زیاد پالم می تواند زمینه ساز برخی مشکلات باشد و گاهی نیز می تواند تاثیری نداشته باشد.
وی ادامه داد: شیر وقتی از پستان گاو دفع می شود، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که بعنوان شیر نیم چرب مصرف می نماییم، ۵/۲ درصد چربی دارد. بدین سبب این شیر با وجود چربی، نمی تواند پالم داشته باشد.
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان کرد: مواد لبنی پرچرب همچون ماست می تواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی، خامه اضافه شود. اما گاهی از چربی های گیاهی استفاده می شود. البته افرادی که شیر نیم چرب یا کم چرب استفاده می نمایند نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند. چون چربی چه پالم و چه چربی لبنی، گران و هزینه بر است.
بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر نیستانی تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور را بر ریزمغذی ها، غنی سازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست و بر انجام مطالعات بالینی در رابطه با همین موضوعات اشاره نمود.




منبع:

1399/03/12
22:03:40
itemprop="bestRating">5
2511
تگهای خبر: تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد