وبلاگ آفتاب
در گزارش وبلاگ آفتاب مطرح شد؛

عصر طویلگی از درد مشترک انسان و حیوان می گوید

عصر طویلگی از درد مشترک انسان و حیوان می گوید

وبلاگ آفتاب: عماد سالکی کارگردان نمایش عصر طویلگی عنوان نمود این اثر نمایشی ترکیبی از درد مشترک بین انسان ها و حیوانات را به تصویر می کشد.



عماد سالکی که این روزها نمایش «عصر طویلگی» را در تماشاخانه انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه دارد درباره شکل گیری این اثر نمایشی به خبرنگار مهر اظهار داشت: ایده شکل گیری «عصر طویلگی» که اجرای خودرا از ۱۸ مهرماه آغاز نموده است از سال ۹۲ شروع شد و زمانی بود که من نمایشنامه ای با عنوان «من آلیس نیستم ولی اینجا همه چیز عجیب است» را خواندم که نوشته علیرضا غفاری بود. بوسیله یکی از دوستانم با آقای غفاری ارتباط برقرار کردم و در همان جلسه اول که درحال توضیح طرح و ایده هایم برای وی بودم ایشان کتابی به نام «دفتر خاطرات حیوانات» را به من معرفی نمود که نوشته خودش بود و نمایشنامه «من آلیس نیستم ولی اینجا همه چیز عجیب است» قسمتی از این کتاب محسوب می شد. با خواندن آن کتاب من با دنیای تازه ای آشنا شدم و تصمیم گرفتم اجرائی از این کتاب را به صحنه ببرم.
وی افزود: آقای غفاری فردی بسیار منعطف و همراه با کارگردان است و هیچ وقت من را برای نوشتن متن محدود نکرد. البته متن اولیه با متنی که هم اکنون روی صحنه می رود، متفاوت و ترکیبی از آن ۲ کتاب بود. چون من سال هاست که بازیگر تئاتر هستم آن زمان متنی که نوشته بودم به درستی ایده هایی را که در ذهن داشتم، منتقل نمی کرد تا این که پس از چند سال اوائل سال ۹۸ بود که امیرکاوه آهنین جان به من پیشنهاد نمود متنی را کار کنم و قرار بر این شد این نمایش تولید آکادمی هنرهای سولو باشد که مدیریت آنرا نادیا حسام همسر آقای آهنین جان برعهده دارد و این ۲ عزیز هم بعنوان مشاور کار در کنار من باشند.
سالکی با اشاره به تغییرات نمایشنامه در زمان تمرینات توضیح داد: با شروع تمرین ها متن را باردیگر سرپا کردم و آرش پارساخو نیز بعنوان دراماتورژ به کار افزوده شد و در طول تمرین ها بصورت کارگاهی متن جدید شکل گرفت و در اتاق فکری که داشتیم با ایده ها و طراحی های جدید به نمایشنامه تازه ای دست یافتیم که همان جهان مد نظر من بود و تقریباً ۸۰ درصد آن نیز بر طبق همان کتاب «دفتر خاطرات حیوانات» شکل گرفت. نمایش بهمن ماه ۹۸ بازنگری شد اما به سبب شرایط کرونا از خرداد ۹۹ تا همین ۱۸ مهر که بالاخره به صحنه رفت اجرایش به تعویق می افتاد.
این بازیگر و کارگردان درباره مضمون نمایش بیان کرد: این نمایش از درد مشترک انسان و حیوان سخن می گوید و فضایی مدرن دارد که ترکیبی از رئالیسم و سوررئالیسم است. تلاش ما این بوده چیزی را به تصویر بکشیم که بر طبق حال و روز جامعه بین الملل باشد و مردم ما نیز با آن همذات پنداری کنند. داستان نمایش درباره یک سیرک اعجاب آور است که در شب آخر نمایش گرفتار تغییر و تحولاتی می شود. در آن شب خاطرات دردآور حیوانات و انسان ها را می بینیم و متوجه می شویم که چقدر دردهای مشترک بین ما و حیوانات وجود دارد؛ دردهایی که منشأ آن درون خود ماست.
وی در آخر صحبت هایش افزود: در این نمایش بر این نکته تاکید می شود که تمام موجودات چه انسان ها و چه حیوانات با درد و رنج زندگی می کنند به این دلیل که مهربانی را از یاد برده اند. مجری طرح این نمایش آکادمی هنرهای سولو است و در طول این زمان امیر کاوه آهنین جان، نادیا حسام و علیرضا غفاری بسیار با من همراه بودند چون اجرای کار مدام به تعویق می افتاد و این دوستان در طول این ۲ سال از گروه حمایت زیادی کردند.
بازیگران نمایش (به ترتیب ایفای نقش) علیرضا مویدی، سامان کرمی، امید غلامی، حامد شمسه، علی صحراگرد، شهین انصاری، گلاره اکبری، رضا کریمی، یاسمین حسن زاده، مهناز نوروزی، امیرحسین ذوالقدر، روژین قنواتی زاده هستند که تا ۷ آبان ماه ساعت ۱۸ در تماشاخانه انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه خواهد بود.

1400/07/26
23:20:29
itemprop="bestRating">5
954
تگهای خبر: بازی , جهان , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد